přístrojovka

Zamčeno
tomfoky
Nováček
Nováček

přístrojovka

Příspěvek od tomfoky » 29.11.2014 19:05

zdravím všechny příznivce fordů
mám po několika letech další problém (asi před pěti lety na focusu čerpadlo,vstřiky - cena cca.45tis. )
ale na fordy jsem nezanevřel
teď mám C-maxe asi tři roky s fordovým vynikajícím motorem bez filtru -1,8tdci

stala se mi taková věc
asi před rokem a půl mi začaly blbnout občas kontrolky až to skončilo tím že mi to na křižovatce spadlo do nouzového režimu, napsalo chybu motoru a pak už to nešlo nastartovat ......
dal jsem to do fordu tady u nás v Mostě a ty mi za dva dny řekli že se v počítači někdo asi hrabal ale nehlásí to konkrétní chybu,tak to vyresetovali a asi rok to v pohodě jezdilo s tím že když se to stane znovu bude potřeba vyměnit celou přístrojovku,že je chyba tam ...... cca .15tis. hrůza cena
teď v létě se záváda objevila znovu,tak jsem to dal jednomu známému elektronikovi, který tam našel špatný dotek přívodního konektoru a uvnitř pár studeňáků......
pak to zase pár měsíců fungovalo až do teď ...
začalo to blbnout opravdu hodně-lítaly ručičky sem tam, kontrolky jak barevná hudba ...... a už to nejede vůbec

prosím tedy o pomoc........... sháním jinou přístrojovku, jestli tam jde použít jiná nebo tedy novou, ale rozhodně ne za 15tis.
nebo nějakou radu či postřeh ....

díky všem

tomass

ZaQik
Admin
Admin

Re: přístrojovka

Příspěvek od ZaQik » 29.11.2014 19:16

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Zamčeno

Zpět na „Focus - budíky (palubní počítač, kontrolky)“