zaseklý ukazatel paliva, rychlosti ?

Odpovědět
defenz0r
Nováček
Nováček

zaseklý ukazatel paliva, rychlosti ?

Příspěvek od defenz0r » 26.11.2014 09:32

Ahoj, cca tři dny zpět mi přestal správně ukazovat ukazatel benzínu. Jeden večer jsem měl ručičku ještě na polovině paliva a druhý den ráno na 0. Další den opět ukazatel benzínu na 0. Přitom hladové oko se nerozsvítilo a byl sem si jistý, že paliva je ještě dostatek. Dnes ráno po nastartování ukazovalo mírně nad 0, ale po nastartování a po rozjezdu asi 3min nefungoval vůbec ukazatel rychlosti, tachometr. Po těch pár minutách se rozjel a už ukazoval v pořádku, benzín ukazoval mírně nad 0. Poté při parkování mi chcípl motor a po nastartování již ukazatel benzínu ukazoval správně skoro polovinu nádrže. Čím myslíte by to mohlo být a jak opravit ? Jsem z toho dost nervozní, zrovna kontrolky rychlosti a benzínu sleduji. Začalo to, co klesla teplota k těm 3 - 1 stupně nad nulu, může to mít souvislost ? Možná vysoká oxidace na autobaterii? Nebo autobaterie samotná? Už je stará 8 let, originál FORD. Třeba už to vše neutáhne správně ? Nebo nějaké kontakty, ale jsem laik, tak to bych musel asi do servisu nakonec. Děkuji za tipy a rady. Mám FoFo II 2006 Combi.

Odpovědět

Zpět na „Focus - budíky (palubní počítač, kontrolky)“